کوبا: بایدن صدها میلیون دلار برای براندازی دولت کوبا هزینه میکند-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

کوبا: بایدن صدها میلیون دلار برای براندازی دولت کوبا هزینه میکند

وزیر خارجه کوبا با بیان اینکه دولت آمریکا برای براندازی دولت این کشور بودجه اختصاص داده گفت ایالات متحده عامل اصلی کمبودهای اقتصادی در این کشور آمریکای لاتین به شمار می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 12
کد خبر: ۹۵۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر  رئیس دستگاه دیپلماسی کوبا دوشنبه بعد از ظهر به وقت تهران از رویکرد مداخله جویانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

«برونو رودریگز» وزیر خارجه کوبا در توییتی در این زمینه نوشت: «مشاور امنیت ملی کاخ سفید (جیک سولیوان) از منظر  سیاسی یا اخلاقی حق صحبت کردن علیه کوبا را ندارد. دولت وی، صدها میلیون‌ها دلار برای براندازی در کشور ما اختصاص داده و محاصره اقتصادی برای نسل‌کشی که عامل اصلی کمبودهای اقتصادی در کوباست را به اجرا می‌گذارد.»

روز یکشنبه اعتراض‌های گسترده‌ای در هشت شهر کوبا از جمله «هاوانا» پایتخت این کشورعلیه سیاست‌های دولت برگزار شد و معترضان به وضعیت معیشتی خود اعتراض کردند. در مقابل حامیان دولت نیز در پنج شهر کوبا تجمع کردند.

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا در واکنش به این اعتراض‌ها در اقدامی مداخله‌جویانه اعلام کرد که ایالات متحده از حق معترضان برای برگزاری تظاهرات حمایت می‌کنند.

ایالات متحده آمریکا از زمان انقلاب سال ۱۹۵۹ کوبا به رهبری «فیدل کاسترو» و «ارنستو چگوارا»، محاصره این کشور و اعمال انواع فشارهای اقتصادی و تهدید نظامی را در دستور کار قرار داده است.

توافق دو کشور در دوره «باراک اوباما» رئیس جمهور اسبق آمریکا برای عادی سازی روابط هم به رغم کاستن از شدت خصومت واشنگتن با هاوانا، سبب لغو محاصره کوبا نشد. با روی کار آمدن «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در سال ۲۰۱۷، او به توافق دولت اوباما با کوبا پشت کرد و دشمنی‌های آمریکا علیه کوبا را شدت بخشید.

«میگل دیاز کانل» رئیس‌جمهور کوبا نیز روز دوشنبه گفت، برخی از کسانی که در اعتراضات این کشور شرکت می‌کنند از سوی آمریکا برای ایجاد اغتشاشات پول دریافت می‌کنند.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز روز دوشنبه خواستار توقف هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی کوبا شد.

زاخارووا با غیرقابل قبول خواندن هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی کوبا گفت: «ما مداخله خارجی در امور داخلی یک کشور مستقل و هرگونه اقدام مخرب دیگری را که موجب بی‌ثباتی اوضاع در کوبا شود، غیرقابل قبول می‌دانیم.»/فارس

کلمات کلیدی: کوبا آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر